Erkend dealer

Over Dirma

In 1985 gestart als ‘GEHA ramen en deuren’ met het fabriceren van kunststof kozijnen. Nadien is de nadruk komen te liggen op de verkoop van gerenommeerde merken en is de productie van kunststof kozijnen stopgezet.

In 2003 overgenomen door: DIRMA ramen & deuren BV.

DIRMA ramen & deuren levert een compleet assortiment kunststof- en aluminium gevelelementen en de daarbij behorende aanverwante producten. We leveren zowel aan bedrijven als particulieren.

Sinds 2012 is Dirma ramen en deuren een Erkend ALKU dealer. Als Erkend ALKU-dealer biedt Dirma ramen en deuren u zekerheden die u waarschijnlijk elders niet snel tegenkomt. Een eerlijk en betrouwbaar advies, kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten, vakkundige montage (volgens de richtlijnen van VKG) en uitgebreide garantie zijn vanzelfsprekend. En: afspraak is afspraak!

DIRMA ramen & deuren werkt ook op locatie. Bij veel klanten, die vaak eerst onze showroom bezoeken, volgt een bezoek aan huis. Samen met de klant inventariseren we de werkzaamheden en geven we deskundig advies over zaken als ventilatie en inbraakgevoelige plekken in de woning. Op onze ramen en deuren leveren wij standaard hang- en sluitwerk dat voldoet aan het politiekeurmerk “Veilig Wonen”. We verkopen dus niet alleen producten, maar leveren oplossingen op maat en verzorgen de montage en installatie daarvan.

DIRMA ramen & deuren levert dus ook aan het bedrijfsleven. Zowel voor nieuwbouw als voor renovaties is er een breed en kwalitatief goed assortiment beschikbaar. Ook geven wij advies bij complete projecten. Denk hierbij aan het inmeten op locatie, het adviseren van klanten in opdracht van de aannemer en het leveren van alle benodigde producten. De aannemer wordt op deze manier een flink stuk werk uit handen genomen.

Wilt u een persoonlijk en deskundig advies? Maakt u dan een afspraak met één van onze specialisten.

Enthousiast geworden van dit verhaal?